O piele sanatoasa este pasaportul tau pentru frumusete





Indiferent ca suntem tineri sau adulti, cu totii ne dorim o piele sanatoasa si frumoasa, care sa straluceasca de prospetime si sa ne aduca numai aprecieri din partea celor din jur. O piele sanatoasa este ca un pasaport pentru o viata vesnic tanara. Chiar daca varsta poate spune altceva, pielea noastra va arata mereu adevarul despre noi!

De aceea, cred ca apropierea de natura sau intoarcerea in sanul ei sunt cele mai bune metode prin care putem sa ne pastram o piele frumoasa si luminoasa, curata si sanatoasa, care sa ne faca fericiti. Si cum altfel se poate sa ne pastram elasticitatea si calitatea unui ten frumos sau a unei pieli catifelate si netede, decat prin folosirea unor bio cosmetice pentru corp si fata.

Exista asa ceva atat pentru femei, pentru barbati, ca si pentru ingrijirea delicata a bebelusilor sau a copiilor mici, care au o piele la fel de sensibila si fragila. Afla ca s-a lansat Organica.ro, un magazin online care pune la dispozitia clietilor atenti cu ingrijirea lor tot felul de produse bio cosmetice de cea mai inalta calitate.

Intrand pe site-ul Organica.ro vei descoperi diferite game de produse bio cosmetice din ingrediente naturale si sanatoase pentru corpul si tenul tau. Asadar, pentru cumparatorii cei mai pretentiosi cu atentia acordata sanatatii lor corporale, exista o promotie de lansare in cadrul careia se ofera 15% discount pentru toata gama de produse de pe site, in toata luna decembrie 2016.

Uite dintre ce categorii de produse poti alege sa iti faci urmatoarele cumparaturi de cosmetice pentru tine si familia ta



  • Bio Cosmetice
  • Bio Igiena
  • Bio Baby
  • Remedii Bio
  • Bio Casa
  • Bio Alimente


Sfat: Ai putea sa faci o comanda de mai multe produse de pe site-ul Organica.ro pentru a oferi cele mai calitative si organice produse de ingrijire a pielii drept cadouri prietenilor si membrilor familiei! 

Adevarul este ca aceste produse au preturi destul de mari comparativ cu alte game de produse de piata, dar avand in vedere ca vei putea sa ai grija de pielea ta cu produse ce au ingrediente imprumutate din natura, sigur se merita. Plus ca in luna decembrie a acestui an poti profita de promotia de 15% discount oferita de magazinul online Organica.ro, cu ocazii lansarii pe piata.

Ce mi-a placut mie de pe site-ul de produse bio cosmetice Organica.ro



  • Unt de corp, anti-vergeturi, pentru gravide, Essential Care. Este un cadou grozav de oferit unei femei insarcinate care se preocupa mult si de aspectul pielii sale. 


  • Sapun calmant cu lavanda, pentru piele iritata, Essential Care. Este o idee grozava de cadou pentru toata familia, mai ales daca aceasta are pielea sensibila si predispusa la alergii. 


  • Pasta naturala de dinti cu portocale, pentru copii, Jason. Acesta este un dar minunat pentru copiii care trebuie invatati de mici cu perierea dintilor. Aroma delicioasa de portocala ii va face sa indrageasca mai mult acest ritual zilnic. 


  • Stick pentru respiratie regulata si desfundarea nasului, anti-tuse

  • Deodorant Stay Fresh, pentru barbati, Green People. Acesta face parte din subcategoria deodorante bio si este perfect de facut cadou oricarui barbat activ.


  • Ceai de plante Energie si Vitalitate, BabyMama Med

Sa-ti dau si cateva motive pentru care sa alegi cosmeticele organice sau bio in locul celor obisnuite


  1. Bio cosmeticele reduc expunerea pielii la chimicalele periculoase care pot crea atatea probleme 
  2. Bio cosmeticele reduc riscurile efectelor adverse ale produselor de ingrijire asupra pielii
  3. Bio cosmeticele sunt mult mai sigure
  4. Bio cosmeticele sunt compatibile cu toate tipurile de piele, spre deosebire de alte produse de ingrijire comercializate pe piata
  5. Bio cosmeticele sunt mult mai eficiente decat orice alt tip de produse pentru ten si corp
Acestea fiind spuse, cred ca este mult mai indicat sa trecem la folosirea unor cosmetice organice pentru noi si pentru familia noastra, dar si utilizarea unor produse bio pentru curatarea casei sau alimente bio pentru hrana noastra de zi cu zi. 

Sursa foto: organica.ro

Comentarii