Frumusetea dobandita vs. frumusetea naturala


Tinerete fara batranete si viata fara de moarte cu totii ne dorim. Sau poate doar tinerete fara batranete si o viata lunga lunga de care sa ne bucuram cu adevarat.

Chiar daca replica asta o vei gasi de obicei in basme si ai incetat sa mai crezi in ea, de ce oare unele persoane arata atat de bine chiar si cu trecerea anilor? Actorul Keanu Reeves este doar un exemplu. Iar actrita Audrey Hepburn a demonstrat si ea ca poti imbatrani gratios, cu un chip radiant si cu aceleasi trasaturi minunate ce ii caracterizau personajele din filmele tineretii. 


Eu cred ca secretul consta in ritualul de ingrijire


Nu neaparat in machiaj si trucurile cosmetice pe care le gasesti uneori atat de la indemana. Ci in simpla grija fata de tenul, corpul si pielea ta in general. Nu conteaza atat de mult ce fond de ten si pudra alegi, cat conteaza crema de fata si tonicul pe care il aplici dimineata si seara pe chipul proaspat spalat. Nu conteaza bronzul puternic pe care doresti sa-l obtii, cat conteaza miscarea pe care o faci, masajul permanent al corpului si lotiunea de corp folosita pentru o hidratare intensa. 

Nu conteaza ce filtre aplici la selfie-urile tale, daca nu iti place cum arati nemachiata. Orice femeie arata bine machiata, dar este o arta sa arati bine naturala si sa te simti confortabil cu chipul tau nud, asa cum l-a lasat Dumnezeu. 

Important este sa folosesti produsele de ingrijire potrivite pielii tale ca sa ii dovedesti ca o iubesti si o pretuiesti cu adevarat.

Asta poti face mai ales alegand metode neinvazive pentru mentinerea unei pieli tinere si proaspete. Aparte de superficialitatea operatiilor chirurgicale, a injectiilor cu tot felul de substante pentru tinerete vesnica, ai la indemana noul ser bogat in acid hialuronic pudra si lipozomal si vitamina C, Gerovital H3 Hyaluron C, de la Farmec. 





Astfel, fiolele cu acid hialuronic si vitamina C - Gerovital H3 Hyaluron C prezinta cele mai eficace efecte antirid, de umplere a ridurilor, efecte hidratante si de protectie a pielii, pe calea cea mai simpla. Nu trebuie sa treci pe la medic. Nu te costa mult si poti obtine o estompare semnificativa a ridurilor, hidratarea si regenerarea pielii chiar acasa la tine, ori de cate ori ai chef sa oferi un boost de energie tenului tau. 



Daca nu ai inteles inca, afla ca este vorba despre noua gama de ingrijire a pielii lansata de brandul Gerovital, Gerovital H3 Hyaluron C, ale carei produse sunt disponibile in toate supermarketurile, hipermarketurile si magazinele de profil din tara, precum si din magazinele de brand Gerovital si online, pe www.farmec.ro:


  • Fiole cu acid hialuronic Hyaluron C
  • Crema antirid contur ochi si buze Hyaluron C
  • Crema antirid de zi Hyaluron C
  • Crema antirid de noapte Hyaluron C
  • Apa micelara Hyaluron C



Iar daca pentru ten poti folosi produse de ingrijire 100% romanesti si de calitate superioara, fara a risca interventii care te vor face sa nu mai semeni cu tine, pentru un corp frumos si sanatos, fa sport in fiecare zi(nu neaparat sala, ci poate fi un sport pe care il iubesti, o mica alergare, inot sau dans). Iar pentru un spirit mereu tanar si fascinant, alege sa iti cultivi si sa iti hranesti pasiunile cat mai des. Razi din toata inima si bucura-te ca un copil mic!

Imi amintesc cu nostalgie imaginea bunicii mele

Legat de frumusetea naturala care nu trece odata cu timpul, o pot da exemplu pe bunica mea.

Nu era o bunica tipica. Era mai aspra si nu atat de blanda, dar era frumoasa si naturala asa cum numai femeile din vremurile trecute reuseau. Era slabuta, dar harnica precum o furnica. Asta ii mentinea trupul mereu tanar. Avea fata ovala cu pielea intinsa si foarte putine riduri. Asta pentru ca zambetele erau rare la ea(nu pentru ca nu ar fi avut de ce zambi, dar isi demonstra recunostinta pentru viata ei rugandu-se). Mai avea bunica ochi gri-albastrui neobisnuit de reci. Le pastra lumina pentru situatii deosebite. Dar asta nu reusea decat sa ii ofere un aer de inger, de fiinta ce nu este de pe pamantul acesta. Parca toata fiinta bunicii mele astepta o zi in care se va intoarce unde ii este locul. Si acea zi a venit la un moment dat. 

Ea a ramas pentru mine un chip tanar, cu un suflet neobosit, ce isi astepta viata fara de moarte. In lumea celor drepti. Bunica nu folosea nimic pentru a-si intineri sau mentine tenul iar parul alb, dar lung, tin minte ca si-l impletea mereu intr-o coada subtire pe care o transforma intr-o cununita pe cap. 

Asa era bunica si ii pretuiesc si acum amintirea si frumusetea aceea rece, parca ireala pentru lumea noastra. Cat despre mine, aleg mereu frumusetea naturala evidentiata de cele mai calitative produse de ingrijire romanesti, de la Gerovital. Si asa sper ca voi ramane o prezenta fermecatoare pentru multi ani de acum incolo, pentru ca desi am aproape 30 de ani, pielea mea se simte ca in tinerete. 

Articol scris pentru ultima proba, XVI, din cadrul Spring SuperBlog 2018.


Sursa foto: farmec.ro



Comentarii